Italialainen minestronekeitto on herkullinen arkiruoka

  • 18 Jul, 2022

Italialainen minestronekeitto

Italialainen minestronekeitto on täyttävä vaihtoehto ateriaa suunnitellessa. Minestronekeitto herättääkin monelle makumuistoja entuudestaan ja keitto tunnistetaankin helposti sen pääraaka-aineena käytetystä pätkitystä spagetista. Makumatka Italiaan onnistuu joko valmistamalla keitto alusta alkaen itse netistä löytyviä reseptejä noudattamalla tai valitsemalla helppo valmiskeitto, mikäli aikaa itse valmistamiseen ei ole. Valmiskeitolla tuhdin aterian saa hetkessä eteensä, eikä mausta tarvitse todellakaan tinkiä.

Herkuttele valmistamalla italialainen minestronekeitto

Minestronekeitto valmistuu vähistä raaka-aineista. Sen pohjana on kuullotetulla sipulilla ja valkosipulilla maustettu tomaattiliemi, jossa makaroni, pasta tai yleisemmin pätkäspagetti kypsytellään. Lisänä liemessä on monesti porkkanaa, kaalia ja muita kasviksia. Mukaan voi lisätä proteiiniksi papuja, mutta myös halutessaan kanaa, pekonia tai lihasuikaleita, mikäli haluaa vielä tuhdimman vaihtoehdon.

Mikäli kaipaat nopeampaa tapaa päästä herkuttelemaan, niin valitse valmis Knorr minestronekeitto. Knorrilla minestronekeittojen vaihtoehtoja on useampia. Voit valita lämmittämistä vaille olevan 570 gramman keittopussukan, jolla kahden hengen aterian valmistamiseen riittää vain lämmitys mikrossa tai kattilassa. Toinen vaihtoehto on kuiva-aineksia sisältävä keittoainespussi, johon lisätään vain vesi ja kiehautetaan.

Valmis keittoateria hetkessä

Valmiit keitot ovat nopean valmistuksensa lisäksi käteviä myös siksi, että ne säilyvät pitkiä aikoja ja ovatkin tämän vuoksi loistavia ruokia esimerkiksi hätävaraksi tai vaellusruuaksi. Valikoimastamme löytyy keittoja moneen makuun. Kruunataksesi ihanan aterian kannattaa nauttia keitto tuoreen ruisleivän tai rapean vaalean leivän kera.