Leivät & keksit

Leivät & keksit ovat mainio herkku juhlaan ja arkeen

Kaikki leivät % keksit ovat ihania herkkuja sekä arjessa ja juhlassa. Kruunaa kahvi- tai teehetkesi ihanalla suklaakeksillä, lisää herkullinen vohveli tai kaurakeksi jäätelöannokseesi tai käytä keksejä monipuolisesti mukana leivonnassa. Leivontaan keksi on monipuolinen tuote, sillä se sopii myös kakkupohjaksi, leivonnaisten sekaan paloiteltuna sekä koristeeksi esimerkiksi kakkujen tai muffinien päälle. Herkulliset kaurakeksit sopivat esimerkiksi loistavasti omenapaistokseen, jonka leivot helposti vaikka arki-iltaa piristämään. Monet keksituotteet sopivat myös välipalaksi tai mainioksi retkievääksi. Yksittäispakatut välipalakeksit on helppo napata mukaan niin töihin kuin reissuun. Tutustu siis rauhassa valikoimaamme ja tilaa herkut moniin tarkoituksiin!

Leivät, kuten muutkin pitkään säilyvät kuivatuotteet ja säilykkeet ovat ruoka-aineita, joita on aina hyvä olla varalla kaapissa. Koskaan ei tiedä milloin nälkä, leivontainnostus tai vaikkapa yllätysvieraat iskevät!

Erilaiset leivät & keksit jokaiselle

Leivissä ja kekseissä riittää erilaisia tuotteita niin jokaiseen makuun kuin myös erityisruokavalioihin. Ehkäpä olet nautiskelija, jonka ehdoton valinta on suklaahippukeksit tai olet perinteiden kannattaja, jonka mielestä parhaat leivät ovat kaikkien tuntemat näkkileivät? Leivät & keksit löytyvät myös gluteenittomina vaihtoehtoina.

Rakastatko tuoreiden keksien ja muiden leivonnaisten tuoksua? Kekseihin vaihtelua saat leipomalla ne välillä itse. Helpot Wilhelmiinat, suklaakeksit tai kauralastut leipoo myös kokemattomampi leipuri käden käänteessä. Niitä voit tuunata vaikka lisäämällä karkkia, sitruunaa tai kaakaota. Katso verkkokaupastamme myös monipuoliset tuotteet leivontaan, kuten kuiva-aineet, mausteet sekä makeiset.

Kaurakeksit ja muut suosikkileivät edullisesti netistä

Kaurakeksit ovat yksi suosituimmista kekseistä, mutta valikoimamme ansiosta löydät myös muun muassa erilaiset välipalakeksit ja suklaakeksit edullisesti. Keksejä, kuten muitakin kuivatuotteita voit pitkän säilyvyyden ansiosta tilata kerralla enemmän. Tilaa osa itsellesi naposteluun, osa juhliin ja osa vieraille - näin kaapista löytyy aina myös vierasvaraa, etteivät kaikki naposteltavat katoa omiin suihin. Tilaamalla edullista ruokaa netistä isomman satsin kerralla säästät myös aikaa ja rahaa.

Herkkuja pohtiessaan moni miettii myös tuotteiden terveellisyyttä. Kekseissä riittää valikoimaa monenlaiselle keksin syöjälle, ja kuten muitakin herkkuja, voi sekä keksejä että leipää nauttia kohtuudella hyvällä omalla tunnolla. Toki kekseistäkin löytyy terveellisempiä valintoja, kuten erilaiset paljon viljaa sisältävät tuotteet tai välipalakeksit. Toiset keksit on tehty paremmista rasvoista ja toisiin on lisätty myös erilaisia terveellisiä aineksia, kuten pähkinöitä. Tutustu siis rauhassa valikoimaamme ja valitse itsellesi sopivat herkulliset tai ravitsevat tuotteet!