makeiset

Makeiset itselle ja jaettavaksi

Makeiset kuuluvat monen arkeen ja juhlaan ja voivat toimia niin omiin pieniin hemmotteluhetkiin kuin yhdessä jaettavana juhlimisen osana. Meillä jokaisella on omat tottumuksemme, mieltymyksemme ja sen myötä myös lempiherkkumme. Toisia houkuttelevat enemmän terveelliset herkut ja toiset haluavat herkkuhetkiinsä ehdottomasti sokerisia ja makeita makeisia ja herkkuja. Toisaalta yksi voi herkutella päivittäin pienin herkkupaloin, kun taas toinen säästää herkuttelun lähinnä juhlavampiin tilaisuuksiin tai sille varatuille herkkupäiville. Olit sitten millainen herkuttelija hyvänsä, on tänä päivänä helpoin tapa ruoan tavoin tilata myös tuotteet herkutteluun netistä.

Juomat, makeiset, kuivatuotteet ja suolaiset sekä terveelliset herkut, näitä kaikkia ja paljon muutakin löydät monipuoliseksi kootusta valikoimastamme ilman, että sinun tarvitsee edes lähteä kotiovesta ulos.

Makeiset tuovat makua juhlaan

Makeiset toimivat erinomaisesti osana juhlavampiakin tilaisuuksia. Toisaalta ne sopivat myös muihin erityisiin hetkiin, kuten ystävien yhteisiin illanviettoihin ja leffahetkiin. Omaa rooliasi leffaillan järjestäjänä helpotat tilaamalla makeiset netistä ja hoitamalla kuntoon näin kaikkien ystäviesi makujen mukaiset leffaherkut samalta istumalta.

Makeisia voit myös antaa lahjaksi, mikäli haluat, ettei lahjasi ainakaan päädy turhana pois heitettäväksi. Mikäs sen ihanampi lahja, kuin lahjan saajan lempimakeisia kauniissa rasiassa tai päivänsankarin lempiväristen makeisten kuorruttama itsetehty leivos? Käytä siis luovuuttasi ja etsi tie lähimmäistesi sydämeen vatsan - tai sen kuuluisan makeahampaan - kautta!

Terveelliset herkut arjen hemmotteluun

Terveelliset herkut toimivat silloin, kun haluat pitää huolta terveydestäsi ja linjoistasi, mutta haluaisit ehkä jotain pientä naposteltavaa hemmotteluksi tai itsesi palkitsemiseksi. Herkkujen ei tarvitsekaan olla aina sokerisia ja rasvaisia, vaan voit saada arkeesi tai vaikka juhliisikin herkulliset tarjoilut ja herkut terveellisemmilläkin valinnoilla. Kaikki meistä eivät edes kaipaa herkuttelulta sokeria, rasvaa tai suurta määrää suolaa. Saat tilattua terveellisiä herkkuja ja muuta edullista ruokaa netistä helposti sivustomme monipuolisesta valikoimasta.

Makeiset tuovat lisämakua erityisiin elämän tilanteisiin ja arjen hemmotteluhetkiin. Lastenjuhlissa pienet herkut toimivat hyvinä palkintoina ikisuosikki ohjelmanumero kalastuksessa tai osana juhlien teeman koristeluita. Hääjuhlassa makeisia on pidetty klassisina vieraslahjoina ja niistä voi vaikka kasata tarjoilujen osaksi kokonaisen herkkubuffetin. Mikä sinun herkuttelutyylisi ja -mieltymyksesi sitten onkin, meiltä löydät varmasti omiin tarpeisiisi sopivat karkit, pähkinät, tikkarit ja muut herkut.