Säilykkeet

Monipuoliset säilykkeet ovat käteviä tuotteita

Monipuoliset säilyketuotteet ovat käteviä arjen pelastajia - niiden avulla muokkaat helposti vanhoista resepteistä uusia, teet proteiinipitoisempia ruokia tai nappaat säilykeen sellaisenaan välipalaksi. Esimerkiksi erilaiset hedelmäsäilykkeet ovat helppo tapa lisätä hedelmiä arkeen: herkullinen persikka ja hedelmäsekoitukset maistuvat niin lapsille kuin aikuisille vaikka sellaisenaan. Säilykkeet ovatkin tuotteita, joita kaapissa on aina hyvä olla varmuuden vuoksi. Kun säilykkeitä muistaa säilyttää oikein eli kuivassa paikassa huoneenlämmössä, ne säilyvät pitkään ja ovat kätevä hätävara niin kotiin kuin mökille. Voit siis huoletta tilata säilykkeitä isomman satsin kerrallaan ja säästää näin sekä aikaa että rahaa.

Myös erilaiset kuivat elintarvikkeet ovat tuotteita, joita voit tilata pitkän säilyvyyden ansiosta huoletta isomman satsin. Tilaa keksit ja muut herkut itsellesi naposteluun, juhliin tai vierasvaraksi - koskaan ei tiedä milloin yllätysvieraat saapuvat tai herkkunälkä iskee!

Säilykkeet sopivat moniin eri ruokiin

Säilykkeet ovat helppo valinta, kun haluat vaihtelua tai lisämakua arjen ruokiin ja arkea helpotat tietysti myös tilaamalla säilykkeet netistä! MIkäli rakastat suolakurkkua, ovat kurkkusäilykkeet sinulle mainio valinta. Ne sopivat lisukkeeksi niin leivän päälle, hampurilaisiin kuin erilaisiin laatikkoruokiin.

Myös punajuurisäilykkeet ovat yksi suomalaisen kodin peruselintarvikkeista. Punajuuret sopivat niin salaattiin kuin lämpimän ruuan lisukkeeksi sekä tietysti herkullisiin punajuuripihveihin. Kikherneet ja linssit ovat puolestaan äärimmäisen hyviä proteiinin lähteitä, joten ne ovat hyvä lisä ruuanlaittoon. Lisää kikherneitä ja linssejä esimerkiksi wokkiin tai tee niistä herkullinen kasvissosekeitto.

Hedelmäsäilykkeet maistuvat kaikenikäisille

Erilaiset hedelmää sisältävät säilykkeet ovat mainio lisä tuomaan monipuolisuutta arjen hedelmävalikoimaan. Hedelmäsäilykkeet maistuvat monille sellaisenaan ja ovat herkullinen lisä salaatteihin, leivontaan kuin jälkiruokiin, joiden mausta nauttivat kaikenikäiset. Monet hedelmät, kuten ananas ja persikka, ovat monen ihmisen käytössä ruoanlaitossa joka päivä. Lisää makua saat helposti lisäämällä ananasta pitsaan tai persikoita kanakastikkeeseen. Valikoimastamme löydät runsaasti edullista ruokaa netistä joten tilaa sopivat tuotteet jo tänään kotiisi toimitettuna!

Säilykkeet ovat helppo tuote, joiden käytössä voit vapaasti käyttää mielikuvitustasi ja löytää myös uusia makuja ja reseptejä. Joko olet kokeillut tehdä itse kikherneistä hummusta tai lisätä suolakurkkua tai hedelmäsäilykkeitä wokkiin? Myös erilaiset tomaattimurskat sopivat yhdisteltäväksi lähes mihin tahansa ruokaan. Tutustu valikoimaamme rauhassa ja anna luovuutesi ruoanlaitossa ja leivonnassa päästä valloilleen. Tilaa edulliset tuotteet jo tänään ja nauti!