Ronneby Brukin kastikekasari on valmistettu kevyestä valuraudasta. Kasarissa on ruostumattomasta teräksestä valmistettu kädensija, jonka silikonipinnoite takaa hyvän ja tukevan otteen. Kasari kestää uunissa enintään 220 asteen lämpötilan, ja sitä voidaan käyttää kaikkien lämmönlähteiden kanssa, myös induktioliedellä.Sarjaan kuuluvat pannut ja kattilat on valmistettu tukevasta, mutta samalla kevyestä valuraudasta, joten tuotteet sopivat kaikkien käyttöön. Tuotteissa käytetty valurauta vastaa koostumukseltaan perinteisiä painavia hiekkavalettuja valurautapannuja. Ronneby Bruk on kuitenkin kehittänyt uuden valurautatekniikan, joka tekee pannuista ja padoista kevyitä ja helposti käsiteltäviä. Tuotteet voidaan valaa ohuemmiksi, mutta valuraudan hyvistä paisto-ominaisuuksista ei tarvitse tinkiä. Ohuet keittoastiat myös kuumenevat nopeammin.Ruoanvalmistuksessa suositellaan käyttämään keskilämpöä – induktioliedellä vielä sitäkin alhaisempaa lämpötilaa – jotta ruoka ei palaisi pohjaan. Liian korkeat lämpötilat, etenkin induktiolieden power/booster-lämpötilat, voivat aiheuttaa pohjan vääntymisen. Pohja suoristuu todennäköisesti itsestään, kunhan vältetään liian nopeaa kuumentamista.