Todellinen kunnianosoitus ikuiselle kaupungille. “Roma” on täydellisen tasapainoinen sekoitus Arabica ja Robusta kahvipapuja, jolla on kestävä aromi ja tiheä kermakerros. Roheka ja vahva, tämä kahvi heijastaa perinteisen roomalaisen keittiön makua ja on täydellinen jälkiruuaksi.Bialetti menetelmä:Vuoripavut. Ainutlaatuisia makuja varten Bialetti käyttää mieluiten yli 1000 m korkeudessa kasvatettuja kahvipapuja, missä lämpötilan vaihtelu takaa hitaan kypsymisen.Iso sydän. Bialetti käyttää isoja papuja homogeenisen paahdon takaamiseksi. Kolmenkertainen valinta. Jokainen papu valitaan kolmeaskelisella prosessilla korkeimpien laatustandardien takaamiseksi.Perinteinen paahtaminen. Bialettin paahtamismenetelmä on perinteinen ja käyttää hyväksi Bialetti kahvieksperttien kokemuksia.Ainekset: paahdetut kahvipavut.Säilytys: säilytä kuivassa ja viileässä.