Korkealaatuista ekologista extra virgin oliiviöljyä. Öljy on valmistettu Correggiolo-tyyppisistä oliiveista, jotka kasvavat Riminin ulkopuolella hedelmällisen Emilia-Romagnan kukkuloilla. Novello on vuoden ensimmäisen sadon nimi, ja oliivit poimitaan käsin sinä päivänä, kun ne muuttuvat vihreästä violetiksi, sekä puristetaan samalla tilalla 24 tunnin sisällä. Koska oliivit ovat juuri kypsymisen partaalla poimittaessa, niitä käytetään tarkoituksella enemmän kuin myöhemmissä puristuksissa. Tämä antaa Novellolle sen omaleimaisen maun ja voit tuntea vivahteita ruohosta ja artisokasta pippurisella jälkimaulla. Novelloa on parasta käyttää “raakana”. Käytä sitä hyvän capresen tai vihreän salaatin valmistukseen, tai laita se pöydälle, jolla voidaan kostuttaa leipää. Kokeile rohkeasti pirskottamalla sitä liha- tai kalapalan päälle. Yllättäen se on ihanaa valutettuna hyvän vaniljajäätelön päälle, jossa on ripaus suolaa.