AMT Gastrogussin höyrykeitin on tarkoitettu sinulle, joka et tee kompromisseja laadun suhteen. Keitin on jaettu kahteen tasoon. Alempi taso on raaka-aineille, jotka vaativat pidemmän kypsennysajan kuin ylemmässä osassa valmistuvat nopeammin kypsyvät raaka-aineet. Keitin on valmistettu alumiinista ja siinä on neljä erilaista pinnoitetta, joiden ansiosta se on kestävämpi kuin koskaan. ATM Gastroguss tunnetaan pinnoitteistaan, jotka todella tekevät heidän tuotteistaan kestävät. Siinä on lisäksi tarttumaton pinnoite, joten ruoka-aineet eivät tartu kiinni ja keitin on helpompi puhdistaa. Höyryttäminen on erittäin tehokas valmistustapa eikä siihen tarvitse lisätä juurikaan vettä. Aineksissa on kosteutta, joka melkein riittää. Pari lusikallista vettä riittää täydelliseen lopputulokseen. Keitintä voidaan käyttää kaikilla lämmönlähteillä, mukaan lukien induktioliesi. Kannessa on lämpömittari, joten voit helposti pitää silmällä lämpötilaa. Suosittelemme höyryttämiseen 90 asteen lämpötilaa.