Helsinki Farmers' Market

Tutustu aiempien tapahtumien tuottajiin!

Ahlbergin Puutarha

Ahlbergin puutarha viljelee luomuna roomansalaattia, yrttejä, versoja, syötäviä kukkia, varhaisperunaa, raparperia, ja kaikkea muuta hyvää ja kivaa sekä ravintoloille, kaupoille että kotikeittiöihin.

Anjan Luontoherkku

Terveellisempää makeaa ilman lisäaineita!​

Bovik

Bovikin luomutilalla tuotetaan laadukasta suomenlampaan ja kyytönlihaa yksityisasiakkaille sekä huippuravitoloille. Eläimet elävät hyvää ja lajinmukaista elämää ja hoitavat kesäisin perinnemaisemia.

ChefBug

ChefBugin Herkkuhyönteiset on eettisten, ekologisten ja kotimaisten herkkuhyönteisten verkkokauppa.

Feri's Sausages

Feri’s sausages valmistaa laadukkaita raakamakkaroita Punavuoressa, Helsingissä. Teemme makkarat ja niissä käytetyt maustesekoitukset itse käsin valikoiduista raaka-aineista pienessä makkarapajassamme.

Hardomin Leipä

Hardomin Leipä on pienleipomo Loviisassa. Tarjoamme käsityönä leivottuja leipiä ja leivonnaisia kotimaisista raaka-aineista.

Pisteeltämme löydät myös ihanat käsintehdyt  Katja’s Coffee Sack juuttiset juurespussit vihannesten säilytykseen.

Herrakunnan lammas

Karitsanlihaa, vasikkaa, laidunpossua, taljoja ja lankoja suoraan tilalta. Kasvatamme kotimaisia maatiaisrotuja: kainuunharmasta, suomenlammasta ja kyyttöjä.

Huhtasrinteen kotihunaja

Tarhaamme mehiläisiä Askolassa, Itä-Uudellamaalla. Tuottteitamme ovat hunaja, erilaiset makuhunajat ja siitepöly.

Isokarhun hunajaa

Puhdasta hunajaa Helsingin Suutarilasta.

Juholan puutarha

Luomuyrttitila Mustion Ruukilla. En ekologisk örtagård i Svartå.

Kal's Specialty Foods

Hand crafted from fresh ingredients – all natural, flavorful specialty foods – one jar at the time. From our kitchen to Yours!

Keskylän tila

Keskylän tila on tuottanut laadukkaita ja maukkaita luomutuotteita Paraisilla, aurinkoisilla etelärinteillä jo vuodesta 1982 lähtien. 

Hillot ja mehut oman tilan marjoista.

Kolatun juustola

Suomalainen vuohenjuusto syntyy huolellisesti valituista, puhtaista ja kotimaisista raaka-aineista. Kolatun Vuohijuustola valmistaa juustot syvän asiantuntemuksen ja pitkän kokemuksen tuomalla ammattitaidolla. Palkittujen tuotteidemme valkohomejuusto Verneri ja Suomen Paras kypsytetty juusto Waldemar kuttucheddar lisäksi tuotevalikoimaamme kuuluu muun muassa salaattijuusto Wilhelmiina, paistettu munajuusto Ruska ja valkohomejuusto chèvre.

Kotikylän unelma

Kotikylän Unelma on pieni paikallinen mehiläistarhausta tekevä perheyritys. Toimintaperiaatteena on tuottaa laadukkaita artesaani mehiläistuotteita (hunaja, siitepöly, propolis, mehiläisvaha) eläinten hyvinvointia arvostaen ja yhteiskuntavastuullisesti.

Kultasirkka

Tuoreet sekä kuivatut kotisirkat. Esikypsennettyjä kuivattuja kotisirkkoja löytyy sekä maustettuina että maustamattomina. Lisäksi uutuutena on käsin tehty sirkkasuklaa.

Kyöstilän tila

Olemme orimattilalainen perhetila, joka tuo tapahtumaan aitoja makuja naudan lihasta. Valikoimastamme löytyy mm jauhelihaa, paisteja, ulkofilettä, luullista keittolihaa ja naudanlihasta tehtyjä makkaroita ja nakkeja. 

Lapin Marjat - Lapin Gourmetkokit

Lapin Marjojen tuotevalikoima on peräisin pohjoisen metsistä, joissa kasvavat maukkaat ja ravintorikkaat arktiset marjat.

Tuotamme myös lihaa ja jalosteita omista poroistamme.

 

Leibomo Limbbu

Meille leipominen ei ole aikataulutettua liukuhihnateollisuutta, vaan luovien käsityöläisten tapa ilahduttaa kanssaihmisiä. Jokainen meillä leivottu leipä on kuin taideteos.

Käytämme aikaa raaka-aineiden huolelliseen valintaan ja annamme taikinan kertoa, milloin se on valmis leivottavaksi. Lopputuloksena syntyy perinteisin menetelmin valmistettua, maukasta ja mutkatonta leipää.

Liljendalin kala & palvi

Savustettua lohta, siikaa ja kirjolohta, sekä palvattua possua. Valmistamme ja myymme savukalaa ja palvilihaa. Lisäksi meiltä löytyy paikallista hunajaa, sekä kala- ja lihajalosteita. Joulun alla ja pääsiäisenä, meiltä löytyy myös palvattua hirveä ja villisikaa. Toimitamme tuotteitamme koko Etelä-Suomen alueelle. Joten jos tarvitset suussa sulavaa savulohta tai palvelijana vaikka juhliin, niin otathan yhteyttä, valmistamme tuotteet juuri sinua varten.

Linnan Marenki

Linnan Marenki valmistaa suussa sulavaa artesaani-marenkia ja muita herkkutuotteita. Marengissa yhdistyy herkullisuus, nopeus, helppous ja säilyvyys. Marenki on luontaisesti gluteenitonta, mutta valmistus tapahtuu tilassa, jossa käsitellään myös gluteenia sisältäviä tuotteita sekä pähkinää.

Malmgård

Malmgård on erikoistunut luonnonmukaiseen viljelyyn sekä luomutuotteiden jalostamiseen. Kartanopuoti on auki ympäri vuoden tiistaista sunnuntaihin.

Mama Mem's

Mama Mem´s Tuoretofu, aito kotitekoinen vietnamilaistyylinen luomutofu Helsingistä.

Mansen Mainio

Olemme Tamperelainen kastikkeita ja hilloja valmistava yritys. Valmistamme kaikki tuotteemme alusta loppuun itse joten jokaisen purkin sisältö on varmasti meidän tiedossa.

Mesila Isä ja Poika

Meille tarhamehiläiset ovat alunperin rekrytoitu pölytystehtäviin Espoossa sijaitsevalle puutarhalle. Siivekkäät surisijamme pölyttivät kesäkurpitsan kukat ja saivat aikaan herkkuja helsinkiläisravintoloiden illallispöytiin. Tuotamme ja jalostamme hunaja- ja mehiläisvahatuotteita.

Ollikkalan olkipossu

Ollikkalan sikatila Vihdissä tuottaa onnellisen sianlihaa.
Ollikkalan sikatilalla siat elävät astetta sikamaisempaa elämää. Erityistä huomiota kiinnitetään eläinten mahdollisuuteen käyttäytyä lajityypillisesti. Eläimet kasvavat olkikuivitetuissa pihatoissa, joissa niillä on runsaasti tilaa ja olkea tonkimistarpeen tyydyttämiseksi. Kaikki tilan emakot porsivat vapaina ryhmässä. Porsaat vieroitetaan emistään vasta yhdeksän viikon iässä. Loppukasvatusajan ne viettävät samassa tutussa laumassa.

Orastava Aurinko

Orastava Aurinko Oy tuntee porkkanat. Viljelemme tilallamme erilaisia porkkanoita, niin värillisiä alkuperäislajikkeita kuin perinteisiä oransseja porkkanoita. Intohimomme porkkanoihin on johtanut myös niiden jatkojalostukseen. Valmistamme herkullisia hilloja porkkanasta ja kotimaisista marjoista. Tilaltamme saat porkkanoiden lisäksi lähellä tuotettuja punajuuria, lanttuja, sipuleita ja perunoita.

Riihipuoti

Luomuviljatuotteet, hiutaleet, suurimot, jauhot, leseet. Äidin Unelma -hiutaleet, jotka kypsyvät keittämättä. Kaikki viljatuotteet ovat kotimaisista raaka-aineista!

Ruukkikylän herkut

Ruukkikylän herkut valmistaa käsityönä elintarvikkeita Billnäsin ruukissa. Valikoimiin kuuluu marinoidut valkosipulit ja oliivit, palkitut sinapit, hyytelöt, majoneesit, salaattikastikkeet, etikat, pirskotteet sekä chiliglögit.

Spiraali Sipsi

Käsintyönä valmistettuja tuoresipsejä eri juureksista.

Kaikki lastut ja mausteet ovat gluteenittomia, maidottomia ja sopivat myös vegaaniruokavalioon.

Stina kokkaa

 Vegaaniset gourmet seitan paistit, jotka on valmistettu StinaKokkaa keittiössä suurella rakkaudella. Jokaisen paistin valmistuksessa on käytetty omia mausteseoksiamme. Emme käytä soijaa tai chiliä paisteissamme. Pyrimme tekemään paisteistamme luonnollisiin makuihin pohjautuvia, allergiaystävällisiä ja maistuvia.

Svarfvars

Svarfvarsin luomutila Raaseporissa tuottaa ja toimittaa luomu- ja biodynaamisia elintarvikkeita  kouluihin, päiväkoteihin ja ravintoloihin pääkaupunkiseudulla ja läntisellä Uudellamaalla. Myymme sekä itse kasvattamiamme että muiden kotimaisten luomutuottajien tuotteita, ja tuomme maahan erilaisia luomutuotteita.

Tampereen Jäätelötehdas

Valmistamme italialaiset artesaanijäätelöt ja sorbetit tehtaallamme Tampereen Lakalaivassa. Muutaman päivän toimitusajalla voi tilata haluamaansa makua kotiinviemisiksi. Teemme myös ravintoloihin asiakkaiden toiveiden mukaisia jäätelöitä ja sorbetteja

Ugly Cookie

Käsinleivotut “soft bake” keksit Helsingistä. Käytämme vain parhaita eettisesti ja kestävästi tuotettuja raaka-aineita.

Vanhan Porvoon Jäätelötehdas

Vanhan Porvoon Jäätelötehtaassa käsityönä valmistettu italialaistyyppinen jäätelö on samettisen pehmeää ja täynnä muhkeita makuja.

Viltgården

Kotimaista riistaa saatavilla ympäri vuoden. Tuotteemme toimitetaan pakasteena kotiovellesi. Kaikki tuotteemme ovat lähtökohtaisesti verkkokaupassa. Noudot Viltgårdenista vain etukäteen sovitusti.

Åby foods

Åbyn kartanosta löytyneen viime vuosisadan reseptikirjan mukaan tehdyt näkkileivät ovat luomutuotteita, jotka tehdään käsin Porvoossa. Näkkileivät leivotaan perinteitä noudattaen ja ne maistuvat erinomaiselta pelkän voin kanssa, mutta sopivat myös erilaisten herkkujen tarjoiluun